Серията Flashstor ви помага да съхранявате повече моментално

ASUSTOR пусна първия ASUSTOR all-M.2 SSD NAS. Предлага се с шест или дванадесет M.2 слота и 2,5GbE или 10GbE. Flashstor надхвърля нуждите на създателите на съдържание, като осигурява едновременно голям капацитет и висока скорост на съхранение. Направете Flashstor център на вашата мултимедийна империя с 4K 60Hz възможности, според спецификацията на HDMI 2.0 и S/PDIF за възпроизвеждане на висококачествено аудио и видео съдържание. Малкият размер и изящната изработка надхвърлят очакванията и изглежда страхотно, където и да го поставите.

Капацитет – скорост – всичко

Повече от това, което обичате –
с по-висока скорост

По-бързо съхранение на игри

По-бърза обработка на снимки

Вашите данни – с вас на път

  1. Не по-дълъг и не по-широк от лист хартия с размер А4
  2. SSD-тата не са толкова чувствителни като твърдите дискове
  3. Изключително бърз във всякакви ситуации

Вашият ASUSTOR предоставя практически неограничен потенциал на Final Cut Pro

Архивирането и незавършеното необработено съдържание са сред най-честите проблеми при съхранение, с които се сблъскват създателите на съдържание, когато работят на Mac. Final Cut Pro библиотеките могат да растат бързо и извън контрол. Създателите на съдържание често се обръщат към USB външни устройства, за да съхраняват материал за Final Cut Pro. Когато използвате Mac, особено преносими Mac като MacBook Pro, външните устройства често биват свързвани и разкачвани, което може да доведе до износване на порта. Външните дискове също са неудобни, тъй като файловете не могат да се споделят удобно с колеги или сътрудници, а външните дискове са податливи на повреда. NAS остава неподвижен като дигитално прави вашите файлове достъпни за вас, докато външното устройство е преносимо, увеличавайки риска от изпускане, заливане или други видове повреди.

ASUSTOR Storage с Adobe Creative Cloud

ASUSTOR е официален партньор на Adobe за видео и аудио решения »

Съхранявайте игри на iSCSI устройство

Големият капацитет за съхранение на NAS устройствата улеснява увеличаването на дисковото пространство компютъра. В съвременните операционни системи iSCSI устройствата се представят като локални устройства, което позволява инсталирането на програми върху тях, които не могат да бъдат инсталирани в мрежово споделени папки. Това дава възможност на определени игри да се стартират директно от NAS.

Ефективно и бързо

10 nm четириядрен процесор Intel Celeron N5105 осигурява скорости до 2,9GHz. Производителността е с до 31% по-висока от предишното поколение, осигурявайки максимална скорост за вашия работен процес в ефективен пакет.

Охлаждане на SSD дисковете

Безшумният вентилатор и ефективният дизайн на въздуховода постигат бързо разсейване на топлината, за да гарантират, че SSD дисковете получават охлаждането, от което се нуждаят.

Roon сървър и S/PDIF

Серията Flashstor идва със S/PDIF през TOSLINK. Насладете се на висококачествен звук със S/PDIF в комбинация с Roon или High-Res Player за несравнимо аудио изживяване.

Hi-Res Player е музикален плейър за NAS устройства ASUSTOR. Hi-Res Player поддържа голямо разнообразие от често срещани медийни формати, включително MP3 песни, като същевременно поддържа DSD с висока разделителна способност и формати без загуби за ненадминато изживяване при възпроизвеждане на музика.

Използвайте Roon Server с вашите устройства с Windows, Mac, iOS и Android, за да предавате музика, съхранена на вашия NAS, към устройства Sonos, AirPlay и Roon Ready.

Ефективно и тихо

Flashstor поддържа вашите SSD и NAS охладени, тихи и ефективни. Когато работи на празен ход, Flashstor издава само 18,7 децибела звук. Докато тихо разсейва топлината, Flashstor улеснява фокусирането върху създаването и потреблението на съдържание без шум.

Модел FLASHSTOR 6 FS6706T FLASHSTOR 12 Pro FS6712X
Процесор Intel Celeron N5105 Quad-Core, 2.0 GHz up to 2.9 GHz Intel Celeron N5105 Quad-Core, 2.0 GHz up to 2.9 GHz
Памет 4GB DDR4-2933 SO-DIMM (Expandable. max. 16GB, 8GB x2) 4GB DDR4-2933 SO-DIMM (Expandable. max. 16GB, 8GB x2)
М.2 6x M.2 PCIe (NVMe) Support M.2 2280 12x M.2 PCIe (NVMe) Support M.2 2280
USB 2x USB 3.2 Gen 2x1 (1x Front ; 1x Rear) 2x USB 2.0 2x USB 3.2 Gen 2x1 (1x Front ; 1x Rear) 2x USB 2.0
LAN 2x 2.5-Gigabit (Wake On WAN) 1x 10-Gigabit (Wake On LAN)
Размери 48.3x308.26x193 mm 48.3x308.26x193 mm
Тегло 1.35 kg 1.37 kg
Захранване 65W AC Adapter 90W AC Adapter
Operation 18.2 W 26 W
Sleep Mode (S3) 0.83 W -
Volume Type Single, JBOD, RAID 0/1/5/6/10, RAID 1/5 + Hot Spare Single, JBOD, RAID 0/1/5/6/10, RAID 1/5 + Hot Spare
Display Out 1x HDMI 2.0b 1x HDMI 2.0b
Infrared Receiver Yes Yes
Audio Output 1x S/PDIF 1x S/PDIF

2023 © PolyComp. Всички права запазени.