Shape the Future Program
Microsoft Education

Един момент може да запали искра, Едно решение може да промени класната стая

По-малко от половината от днешните ученици ще бъдат подготвени за най-динамичните професии утре. Персонализираният подход към обучението на всеки ученик е ключът към успеха. За персонализирано обучение учителите се нуждаят и от време, и от  инструменти, за да поставят учениците в центъра на собственото им обучение.

 

Office 365 поддържа работа в екип като спестява на учителите до 30% от времето им: с инструменти за възлагане на задания, оценка на напредъка и предоставяне на персонализирана обратна връзка. Направете учениците част от учебния процес като им предоставите достъп до устройства c Office 365 и Windows 10. Те са здрави, надеждни, за целодневна употреба и отговарят на най-строгите изисквания за сигурност и поверителност.

 

Днешният фокус в работата на Microsoft e производителността и подпомагането на учениците на всеки етап в подготовката им за бъдещето.

 

Целта на специалната програма Shape the Future е да си партнира с производителите на устройства, така че повече ученици и студенти да имат достъп до новите технологии - Microsoft предоставя най-добрите цени за Windows за нови устройства, което прави продуктите, включени в тези програми, достъпни за ученици повече от всякога.

факти и митове за преминаването към Windows 10

,,

ФАКТ 2:

Училищата също се нуждаят от добра защита и Windows 10 предлага най-силната защита на информацията и поверителността на учениците.

 

ИТ отделите на училищата отчитат, че прекарват

по-малко време в решаване на проблеми със защитата.⁶

34%

Защитете информацията на училището и на учениците по-добре с най-сигурния Windows до момента.

ФАКТ 1:

Вярно е, че никоя технология не може да замени добрите учители. Windows 10 помага на учителите благодарение на съвместимостта с интерактивни инструменти като цифрово перо¹ и Microsoft Immersive Reader - безплатно приложение за подобряване на скоростта на четене и разбиране.²

 

Резултатът? По-добро представяне на учениците.

,,

МИТ 1:

Технологията не може да замени добрите учители – защо им е Windows 10?

Immersive Reader идентифицира и визуализира части на речта, включително подчинени изречения. Проучванията показват, че разграничаването на частите увеличава разбирането при четене с

Промяната на шрифта и разстоянието между редовете може да доведе до 10% по-бързо четене с 50% по-малко грешки.⁴ Учениците, които използват цифрови пера вместо клавиатури показват до 36% по-високи резултати за задачи в областта на науката.⁵

30%³

,,

МИТ 2:

Ние сме училище, не фирма. Трябва ни защита, подходяща за обучение.

ФАКТ 3:

Windows 10 е познат и лесен за използване с меню „Старт“, подобно на това на Windows 7. И можете да извлечете по-голяма стойност от Вашата съществуваща технология.

 

Още добри новини.

от приложенията на Windows 7 са съвместими с Windows 10 Pro7.

99%

Можем да Ви помогнем да проверите съвместимостта на приложенията на адрес www.readyforwindows.com.

,,

МИТ 3:

Windows 10 ще бъде твърде непознат и труден за научаване, а и какво ще стане, ако нашите приложения не работят?

 

защо Windows 10?

Устройствата с Windows 10 ще

помогнат на училищата да удовлетворят уникалните си стилове на обучение и да подобрят учебните резултати.

Windows 10 е нашият най-защитен Windows до момента, с по-силна защита на поверителността и информацията на учениците.

Windows 10 е познат, лесен за използване и работи с Вашите съществуващи приложения и технология.

Устройствата с Windows 10 са достъпни в ценови диапазон за всеки бюджет. Тяхната поддръжка е по-лесна и по-рентабилна.

1. Изисква се таблет или компютър със сензорна функция. Перото може да се продава отделно. 2. Учебните средства за Microsoft OneNote могат да бъдат едни от най-радикалните технологии в образованието, Forbes, 25 януари 2016 г. 3. Известия на годишната конвенция на Американската психологическа асоциация, Graf & Torrey, 1966. 4. Изключително големите разстояния между буквите подобряват четенето при дислексия, Марко Зорзи и др., 2012. 5. Проектиране на бъдещи образователни интерфейси, Шарън Овиат, 2013. 6. Икономическата стойност на устройствата, работещи с платформата Windows 10 за К-12 образователни институции, IDC, януари 2017. 7. Приложими са изисквания за хардуера/софтуера; достъпността на функциите може да се различава. Изисква се Интернет връзка. За да проверите съвместимостта и друга важна информация за инсталиране, посетете уебсайта на производителя на Вашето устройство и www.windows.com/windows10specs. Може да са приложими допълнителни изисквания.