Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

HONOR Magic6 Pro води класацията на DXOMARK за най-добрия фотографски смартфон в света

2024

21

март

Развълнувани сме да обявим, че HONOR Magic6 Pro води класацията на DXOMARK за най-добрия фотографски смартфон в света. HONOR Magic6 Pro постигна забележителен резултат от 158, който задава нов стандарт за превъзходство в смартфон фотографията. Това признание от DXOMARK демонстрира неотклонния стремеж на бранда към съвършенство в технологията на камерата, разширява границите на възможностите в смартфоните и предоставя на потребителите несравнимо изживяване в мобилната фотография.

 

 



Защо това има значение:
Фотографско лидерство: Постигането на първо място в класацията за камерите на DXOMARK илюстрира изключителното качество и възможности на камерната система на HONOR Magic6 Pro и задава нов стандарт в смартфон фотографията.



AI Motion Capture: С помощта на усъвършенстваната технология на HONOR за улавяне на движението, захранвана от изкуствен интелект, HONOR Magic6 Pro издига фотографията до невиждани висоти, като запечатва всеки момент с безпрецедентни детайли и яснота и демонстрира ангажимента на бранда към иновациите.



Цялостно съвършенство: Освен фотографията, HONOR Magic6 Pro се отличава с качество на звука, дисплей и издръжливост на батерията. Смартфонът получи пет златни етикета от DXOMARK за 2024, което подчертава репутацията му на многостранно флагман устройство.



Изпитайте революционните възможности на HONOR Magic6 Pro за себе си и споделете с нас!

За повече подробности вижте ревюто на HONOR Magic6 Pro на сайта на DXOMARK.