Какво представлява лицензионната програма

Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)

 

Заради безспорните предимства на облака много компании вече гледат на него като на общоприета платформа. По данни на IDC, публикувани през 2019 г., инвестициите в публични облачни услуги и инфраструктура ще постигнат повече от двоен ръст в периода 2019-2023 г., като прогнозата е за ръст от 229 милиарда долара през 2019 г. до близо 500 милиарда долара през 2023 година.

Софтуерът като услуга (SaaS) ще бъде най-голямата категория облачни услуги, която ще обхване повече от половината от всички публични разходи в облака за прогнозния период. Инвестициите за SaaS ще бъдат предимно за приложен софтуер за системна инфраструктура (SIS): приложения за управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM), управление на ресурсите на предприятието (ERM), софтуер за сигурност и софтуер за управление на системи и услуги. виж повече »

PolyComp, чрез Microsoft CSP платформата на Tech Data, ще ви даде възможност да предоставяте, фактурирате и управлявате облачни решения и услуги бързо и лесно. Microsoft CSP дава възможност на ИТ компаниите да продават Microsoft Cloud продукти на принципа на месечен абонамент. Партньорите могат директно да доставят решения, да управляват и поддържат клиентите си, както и да интегрират своите собствени инструменти, продукти и услуги през една месечна сметка на клиента. виж повече »

Microsoft CSP ще ви позволи да бъдете част от жизнения цикъл на продуктите при вашия клиент: от предоставяне на продукт и решение за поддръжката му до фактуриране. В среда на постоянна връзка с клиентите ви, ще изградите по-силни и задълбочени взаимоотношения с тях. виж повече »

 

С предлагането на услуги за поддръжка и фактуриране по CSP вие изграждате нов, стабилен и постоянно растящ финансов поток на приходите. Партньорството с Microsoft CSP ви позволява да предлагате пакетни решения на водещи в индустрията продукти, с добавена стойност за вашите клиенти. виж повече »

Като CSP можете да се възползвате от възможността да предлагате Microsoft Cloud услуги, като същевременно дейностите по мониторинг и фактуриране на вашите сделки се извършват посредством доказана, надеждна и сертифицирана от Microsoft платформа. Стартирате бързо, разширявате портфолиото си и намалявате разходите си. Съсредоточете се върху продажбите и увеличаването на вашата клиентска база. виж повече »

На всеки етап използвайте съдействието на екипа от консултанти в PolyComp. Ние сме на ваше разположение.

1

Консултиране и конфигуриране на решение

2

Подготовка и представяне на оферта

3

Съдействие при реализиране на поръчка

За контакти:

E-mail адрес: csp@polycomp.bg

Телефон: +359 2 814 4141

© 2020  PolyComp. All rights reserved.